070 – 360 07 99 - Kontakt telefoniczny w godzinach 08.00-16.00 info@hoekwerk.com

Hét uitzendbureau met het hart op de juiste plek

Over Hoekwerk
contact opnemen

Wie zijn wij en wat drijft ons?

Hoekwerk is begin 2004 opgericht door Eric-Jan van der Hoek. Begonnen vanuit een lunchroom met een laptop en één klant, is Hoekwerk uitgegroeid tot een bekende speler in de regio Haaglanden, met als specialisme het werven en selecteren van logistiek- en productiepersoneel uit alle delen van Europa.

Al bijna 2 decennia lang zijn we te vinden op een fijne en centrale locatie in de Haagse binnenstad, met een vast team aan ervaren planners die onze kernwaarden respect en betrokkenheid met volle overtuiging uitdragen. Dat uit zich in een strakke planning, tijdige betalingen, afspraken die worden nagekomen en snelle reacties op verzoeken.

Natuurlijk voldoen we aan de wettelijke van toepassing zijnde eisen en beschikt Hoekwerk over het SNA-keurmerk, wat een resultaat is van een positieve NEN 4400-1 inspectie. Kennis van zaken, duidelijke communicatie en snel reageren op omstandigheden, daar ligt onze kracht. Dat alles maakt ons een betrokken werkgever voor onze uitzendkrachten en een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Hoekwerk Team

“Ik ben Agata, manager van Hoekwerk.
Onze medewerkers en ik staan graag voor u klaar!”

“Ik ben Justyna, planner/recruiter/coördinator van Hoekwerk.
Uw planning is mijn verantwoordelijkheid.

“Ik ben Aleksandra, planner/recruiter/coördinator van Hoekwerk.
Uw planning is mijn verantwoordelijkheid.